Jesenovanje VV
4.-6.11.2005

na avtobusni postaji se naši volčiči in njihovi starši
pripravljajo na prvi skavtski konec tedna
prva večerja  
  MAMA RAKŠA
   
   
  ATA VOLK
   
nered spremenimo v red
   
  na SKALI POSVETA
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
volčiči tudi pospravimo  
   
  priprava na mašo
zbrani starši in volkci
Akela daje še zadnja navodila Župnik je imel mašo
na koncu pa pogostitev iz domačih cekrov

 

JESENOVANJE VV NA VISOKEM 

V petek smo se na glavni postaji v Škofji Loki v skupini imenovani »volčiči« zbrali otroci, da bi odšli na jesenovanje na Visoko. Avtobus nas je odložil na postaji v Poljanah, mi pa smo se odpravili na pot proti cilju. Na poti smo imeli nalogo, da se razvrstimo v skupine, nato pa smo odšli k Vrtovčevem domu, kjer smo stanovali. Potem smo se razvrstili v sobe. Ker smo bili zelo lačni smo se posedli okrog mize k večerji. Od napornega dneva smo bili utrujeni, zato smo odšli spat.

Naslednje jutro smo navsezgodaj pričeli z razgibavanjem, nato pa odšli na zajtrk. Polni energije smo z nalogami odšli na pohod. Vmes smo se ustavili in imeli malico. Pot je bila zelo dolga. Naloge smo uspešno opravili, zato smo se vrnili nazaj domov. Po kosilu smo imeli zaslužen počitek, po katerem so sledile igre po skupinah. Dan je hitro minil. Za lahko noč so nam prebrali pravljico in mi smo sladko zaspali.

Naslednji dan so nas zbudili z zanimivimi zvoki opic, po telovadbi in zajtrku smo pričeli s pospravljanjem sob. Kmalu zatem so po nas prišli starši, katerih smo se zelo razveselili. Dopoldne je bila sveta maša. S kosilom, ki so ga prinesli starši smo zaključili srečanje. S seboj smo odnesli veliko zanimivih izkušenj in polne želodčke.

 

Manca Ravnikar


 

 

                                                                             naslednji dogodek